Papptak i Uppsala & Västerås

Vi på Bra Tak Grillby erbjuder papptak i Uppsala och Västerås. Alla våra tak som vi erbjuder består av en hög kvalitet och de är väldigt tåliga. Vi vänder oss både till dig som privatperson och dig som företagsägare som äger en fastighet och önskar få hjälp med olika sorters takarbeten. Hos oss är det alltid du som kund som väljer vad du önskar få hjälp med och det är även du som avgör när ett arbete behöver avslutas.

Vi erbjuder totalentreprenad inom takläggning och erbjuder tjänster så som takomläggning, takrenovering och läggningar av nya tak. Under vinterhalvåret är vi även behjälpliga med snöröjning och snöskottning av tak för att se till att taken inte hamnar under vår hårt trygg under snön.

Professionell takläggning

Är ditt tak i behov utav renovering eller omläggning och önskar du få hjälp utav kvalificerade takläggare i Uppsala eller Västerås? Då är det oss på Bra Tak Grillby AB du ska kontakta! När vi utför ett arbete så gör vi det alltid med mycket professionalitet och noggrannhet. Våra metoder hjälper oss att kunna utföra ett snabbt och noggrant utfört arbete. Vårt mål är att aldrig avböja en förfrågan utan att åta oss samtliga efterfrågade takarbeten med samma stora engagemang och noggrannhet.

Vi ser fram emot att höra från dig – välkommen!

21683240 - worker repairing roof

Specialister på takläggning!